Vakantiekrachten

11-03-2019 30-04-2019
 

 

 

De Noorderbrug is op zoek naar vakantiekrachten!! Wat wordt jouw vakantiebestemming?? 

Kom jij ons in de zomer helpen in het begeleiden van cliënten. Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten in verschillende functies.

 

  • Ben jij in de periode van mei tot en met september 2019 minimaal 2 maanden aaneengesloten beschikbaar?
  • Heb je stage- of werkervaring opgedaan in de (gehandicapten-) zorg?
  • Heb je een op de functie gerichte opleiding op minimaal MBO 2 niveau?
  • Of volg je op dit moment een opleiding vanaf niveau 3 en ben je minimaal 2de jaars? Je kunt denken aan een verzorgende of agogische opleiding, zoals MMZ, PBGZ, PBSD, Verzorgende IG, verpleegkundige MBO-V/HBO-V, HBO Social Work?
  • Ben je bereid om verschillende diensten te werken (ochtend, dag of avond)?
  • Sta je stevig in je schoenen, ben je enthousiast en beschik je over een reëel zelfbeeld?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen bij ons?

Je hebt een rol in de dagelijkse verzorging en begeleiding van cliënten en afhankelijk van de functie verricht je diverse werkzaamheden zoals cliënten helpen bij hun dagelijkse activiteiten en lichamelijke (ADL) verzorging zoals wassen, aankleden en eten. Daarnaast help je bij huishoudelijke- en recreatieve activiteiten. Je werkt hierin samen met collega’s van je team.

 

Wie zijn wij en wat doen wij?

De Noorderbrug begeleidt cliënten met hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte. We zorgen er met onze specialistische begeleiding en behandeling voor dat mensen weer grip krijgen op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Ons doel is mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen.

 

Wij bieden:

Een contract voor bepaalde tijd, gedurende de vakantieperiode. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld. Salaris conform de cao gehandicaptenzorg.

 

Reageren:

Je kunt je tot uiterlijk 30 april 2019 aanmelden via het sollicitatieformulier. Graag je CV meesturen met het sollicitatieformulier.

 

We zien jouw reactie graag tegemoet!

 

Print deze pagina