Secretaresse Managementteam en Servicebureau

13-03-2019 25-03-2019

Over De Noorderbrug                                                         
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte: hoe doe je dat? Met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten.

Ons zorgaanbod richt zich op cliënten, hun familie en sociale netwerk. Ons doel is mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Hierbij richten we ons op het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en het (her)ontdekken van ieders unieke talenten. Dat doen we altijd vanuit de overtuiging dat het vergroten van eigen regie en eigen kracht de kwaliteit van leven verhoogt. In onze aanpak staan zelfredzaamheid en meedoen daarom altijd centraal. Als wonen in de eigen thuissituatie niet meer lukt, kunnen mensen terecht bij een wooncentrum van De Noorderbrug voor 24-uurs ondersteuning of behandeling. De Noorderbrug werkt in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk ook onze visiefilm ‘Maak je dromen waar’ op www.noorderbrug.nl/visie.

Jouw functie

De Noorderbrug heeft een centraal managementteam dat bestaat uit de bestuurder en vier managers, die ondersteund worden door het secretariaat. Als secretaresse maak je deel uit van een team bestaande uit secretaresses en een medewerker Frontoffice. Vakmanschap, persoonlijk leiderschap en het nemen van verantwoordelijkheden staan hierin centraal. Het team ondersteunt en ‘ontzorgt’ de managers/MT-leden zodanig dat de organisatorische gang van zaken binnen de afdelingen op orde is en de managers zich volledig kunnen richten op het managen van afdelingen en overige taken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren:

 • Het (pro-actieve) agendabeheer van de managers/MT-leden.
 • Bewaken en signaleren van actiepunten en inhoudelijk voorbereiden/uitwerken van actiepunten.
 • Opstellen correspondentie en notities en het voorbereiden van beleidsnotities.
 • Organiseren, voorbereiden en notuleren van bijeenkomsten en overlegvormen op RVE-niveau of MT-niveau.
 • Onderhouden van het digitale archief.
 • Afhandeling van telefoon en de (digitale) in- en uitgaande post, inclusief bewaking en voorbereiding van hieruit voortvloeiende actiepunten.
 • Het verwerken van de (digitale) inkomende post van het Servicebureau door het te sorteren en intern te verspreiden.
 • Het verrichten van administratieve en registratieve werkzaamheden en werkzaamheden ten behoeve van verzending van partijpost, kopieerwerkzaamheden, kantoorbestellingen, en dergelijke.
 • Het ontvangen van bezoekers.

Wij zoeken een gedreven en gemotiveerde kandidaat die

 • beschikt over een secretariële opleiding op mbo-4 niveau en hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een opleiding management-assistent of officemanagement;
 • over een zelfstandige en proactieve werkhouding beschikt, initiatief toont, omgevingsbewust is en zelf een inschatting kan maken over de urgentie van zaken die zich al dan niet verwacht aandienen;
 • beschikt over uitstekende sociale en uitdrukkingsvaardigheden om te communiceren op verschillende niveaus;
 • transparant, ordelijk en systematisch kan werken, ook tijdens het werken onder tijdsdruk en piekbelasting;
 • humor en relativeringsvermogen toont in het werk;
 • representatief en hulpvaardig is en zich discreet opstelt;
 • om kan gaan met een dagindeling die niet altijd van tevoren vaststaat;
 • uitgebreide kennis heeft van het MS-Office pakket (Word, Excel, Outlook/Powerpoint);
 • zich overige ondersteunende pakketten, bijv. AFAS/CRM, snel eigen kan maken.

Wij bieden jou
Een dynamische omgeving met veel ambitie waarin de secretaresse een enorme meerwaarde voor kan creëren door een belangrijke rol te spelen in het ondersteunen en ontzorgen van de managers. Een tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week voor de duur van 7 maanden.

De functie Secretaresse B is ingedeeld in FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.016,-- tot maximaal € 3.084,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) van de cao gehandicaptenzorg met een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Reageren
Je kunt tot uiterlijk 25 maart 2019 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en een motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met André Setz, Manager Bedrijfsvoering, via 050-5973800.

 

 

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.

Print deze pagina