HBO Verpleegkundigen

27-02-2019 25-03-2019

Over De Noorderbrug                                                         
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte: hoe doe je dat? Met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten.

Ons zorgaanbod richt zich op cliënten, hun familie en sociale netwerk. Ons doel is mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Hierbij richten we ons op het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en het (her)ontdekken van ieders unieke talenten. Dat doen we altijd vanuit de overtuiging dat het vergroten van eigen regie en eigen kracht de kwaliteit van leven verhoogt. In onze aanpak staan zelfredzaamheid en meedoen daarom altijd centraal. Als wonen in de eigen thuissituatie niet meer lukt, kunnen mensen terecht bij een wooncentrum van De Noorderbrug voor 24-uurs ondersteuning of behandeling. De Noorderbrug werkt in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk ook onze visiefilm ‘Maak je dromen waar’ op www.noorderbrug.nl/visie.

 

Zelfstandige, verpleegkundige doorpakkers gezocht!

Wooncentrum Emmen- 32 - 36 uur per week

Wooncentrum Bedum - 28 uur per week (vervanging zwangerschapsverlof vanaf 1 mei 2019)

Wooncentrum Drachten – 32 uur per week per 1 mei 2019

 

Jouw functie
Als verpleegkundige voer je verpleegtechnische handelingen uit, zorg je voor goede medische hulpverlening en heb je contact met alle disciplines die hiervoor ingeschakeld moeten worden. Afspraken over de te verlenen zorg voor elke individuele cliënt worden vastgelegd in het ECD.

Je maakt, samen met de begeleiders C en verpleegkundig en agogisch opgeleide collega’s, deel uit van het team. Vakmanschap, persoonlijk leiderschap en het nemen van verantwoordelijkheden staan hierin centraal. Samen met het team stel je een plan op met betrekking tot de zorg, met speciale aandacht voor de verpleegkundige zorg, en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden/bijstellen en uitvoering hiervan.

Je draagt bij aan een leerklimaat waarin leren en werken samenvallen. De begeleiding van leerling-verpleegkundigen kan een onderdeel zijn van je functie. Tevens draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg door het geven van klinische lessen over verpleegtechnische handelingen en ziektebeelden.

De verpleegkundige legt verantwoording af over de behaalde resultaten aan de teamcoach/RVE-manager.

 

Wat neem jij mee?

 • Een opleiding verpleegkundige op niveau 5 (HBO);
 • werk- en denkniveau op niveau 5 en bij voorkeur werkervaring als verpleegkundige;
 • kennis en ervaring van het uitvoeren van verzorgende en verpleegtechnische handelingen;
 • bij voorkeur kennis van en ervaring met het specialisme van De Noorderbrug. Je weet om te gaan met een complexe zorgvraag die zowel verpleegtechnisch als gedragsmatig kan zijn;
 • pro-activiteit in de eigen beroeps- en competentieontwikkeling en een groot reflectief vermogen;
 • in staat zijn om overstijgend te denken;
 • in staat zijn om klinische lessen te ontwerpen en te geven;
 • flexibele inzetbaarheid (dagdiensten, late diensten, nachtdiensten en weekenddiensten);
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • een groot zelf organiserend vermogen en om kunnen gaan met piekbelasting;
 • efficiënte en klantgerichte samenwerking met multidisciplinaire teams, extern betrokkenen en/of ketenpartners;
 • een ondernemende en initiatiefrijke persoonlijkheid.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

 

Ons aanbod

 • Een organisatie die zich sterk inzet voor de eigen kracht van zowel cliënten en hun netwerk als medewerkers en waarbij de visie in alle facetten worden doorgevoerd;
 • de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van cliënten en hun netwerk;
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 50 (minimaal € 2.345 tot maximaal € 3.505 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn en mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in voorbehouden en risicovolle handelingen en het opdoen van ervaring met diverse ziektebeelden;
 • een eindejaarsuitkering van 7,05%.


Reageren

De invulling van de functie van verpleegkundige is nog volop in ontwikkeling, dus je moet blij worden van pionieren en uitdagingen. Ben jij die nieuwe collega die ons wil helpen verder te bouwen aan de verpleegkundige zorg binnen De Noorderbrug? Reageer dan vóór 25 maart 2019 via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en motivatiebrief.

 

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 • Wooncentrum Emmen: Rika Klein, teamcoach, telefoonnummer 06-13390408;
 • Wooncentrum Bedum: Lucretia Hagenauw, teamcoach, telefoonnummer 06-21657298;
 • Wooncentrum Drachten: Tjitske Tuinhof, hbo-verpleegkundige, telefoonnummer 0512 - 51 52 30.

 

 

De vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.

Print deze pagina