Begeleider C (niv. 4) voor Wooncentrum Hoogeveen (28-32 uur)

21-06-2019

 

 

 

Vacature Begeleider C (niv. 4) voor Wooncentrum Hoogeveen (28-32 uur)

 

Jij

Ben jij een mensenkenner die samen met ons wil bouwen aan de toekomst? Dan zoeken we jou! Een mensenkenner heeft inzicht in het karakter van mensen. Jij weet om te gaan met een complexe zorgvraag, zowel verpleegtechnisch als gedragsmatig en hebt daarmee meerder jaren ervaring opgedaan. Je bent in het bezit bent van een diploma in de zorg op minimaal MBO-4 niveau met daarbij aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

Je bent pro-actief in de eigen beroeps- en competentieontwikkeling en beschikt over een groot reflectief vermogen. Je werkt graag samen met andere professionals, waaronder mantelzorgers en vrijwilligers, en weet je eigen en andermans kennis doelmatig in te zetten. Je bent verder ondernemend, initiatiefrijk en hebt commercieel inzicht. Je wilt niet alleen bouwen aan de toekomst van de cliënt en De Noorderbrug, maar ook aan je eigen toekomst door te reflecteren op je eigen handelen. Herken jij je in bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onze cliënten

Bij de Noorderbrug werk je samen aan een waardevol bestaan in de maatschappij voor iemand met niet aangeboren hersenletsel, een neurologische aandoening of doofheid met complexe problematiek.  Ons zorgaanbod richt zich op cliënten, hun familie en sociale netwerk. Met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Affiniteit en ervaring met deze doelgroep is een pre.

Wij

Wooncentrum Hoogeveen bestaat uit twee losse locaties. Op de Pottingastraat wonen 8 cliënten en op het Prins Mauritsplein, nabij het centrum, wonen 17 cliënten. De leeftijd van onze cliënten ligt tussen de 33 en 67 jaar. De ziektebeelden en daarmee de zorgvraag verschillen per cliënt en variëren van niet aangeboren hersenletsel tot spina bifida en aandoeningen aan het zenuwstelsel en afweersysteem zoals AT. Het zorgaanbod bestaat naast ALD zorg ook uit het bieden van begeleiding. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend!

De Noorderbrug is een organisatie in ontwikkeling. Er wordt volop gebouwd aan een toekomstbestendige organisatie. Dat bouwen doen we graag samen met jou! Dus ben jij iemand die een waardevolle bijdrage wil leveren, wil helpen bouwen aan de toekomst en houdt van ontwikkeling? Solliciteer dan vandaag nog!

 

Jouw functie
In de functie van begeleider C analyseer je samen met de cliënt de zorgvraag en stelt in dialoog met de cliënt als ervarings­deskundige het SamenWerkplan op. Je kijkt daarbij integraal en systemisch en vanuit het specialisme naar alle levensdomeinen van de cliënt. Hierbij voer je de regie over de uitvoering van de gemaakte afspraken. Je onderhoudt en versterkt de professionele relatie met de cliënt, diens netwerk en betrokken instanties gericht op de kwaliteit van zorg, de gezamenlijke aanpak van vraagstukken en het continu zoeken naar verbeteringen. Als begeleider C heb je een expertrol op het gebied van NAH, chronische ziekte en/of lichamelijke beperkingen in combinatie met complexe beperkingen. Je voert ADL-activiteiten uit, zoals lichamelijke verzorging van cliënten, en verricht voorbehouden en risicovolle handelingen. Persoonlijk leiderschap en het nemen van verantwoordelijkheid staan centraal. Je legt verantwoording af aan de teamcoach.

 

Wij bieden jou

  • Een organisatie die zich sterk inzet voor de eigen kracht van zowel cliënten en hun netwerk als medewerkers en waarbij de visie in alle facetten worden doorgevoerd.
  • De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van cliënten en hun cliënten.
  • een uitdagende functie waar initiatief en creativiteit gewaardeerd worden, waardoor jij je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kan ontwikkelen;
  • een dienstverband op basis van 28-32 uren per week;
  • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.016,00 en maximaal € 3.084,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

 

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Reageren
Je kunt tot uiterlijk 8 juli solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en motivatiebrief.

 

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Bunt (Teamcoach) op telefoonnummer 06-51080170.

 

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.

 

Print deze pagina