Begeleider A (niv. 3) voor Wooncentrum Assen (16-24 uur)

21-06-2019

 

 

 

Vacatures Begeleider A (niv. 3) voor Wooncentrum Assen (16-24 uur)

 

Jij

Ben jij een mensenkenner die samen met ons wil bouwen aan de toekomst? Dan zoeken we jou! Een mensenkenner heeft inzicht in het karakter van mensen. Jij ziet wanneer iemand een zorgvraag heeft en je kunt daar probleemoplossend naar kijken. Je kunt zelfstandig verzorgende taken uitvoeren, doordat je in het bezit bent van een diploma in de zorg op minimaal niveau 3. Je wilt niet alleen bouwen aan de toekomst van de cliënt en De Noorderbrug, maar ook aan je eigen toekomst door open te staan voor het volgen van cursussen en scholingen. Jij bent iemand die goed kan functioneren in een dynamische omgeving en die mee kan bewegen binnen een team in ontwikkeling. Denk jij in mogelijkheden en kan jij aansluiten op de verschillende zorgbehoeften per cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onze cliënten

Bij de Noorderbrug werk je samen aan een waardevol bestaan in de maatschappij voor iemand met niet aangeboren hersenletsel, een neurologische aandoening of doofheid met complexe problematiek. Ons zorgaanbod richt zich op cliënten, hun familie en sociale netwerk. Met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Affiniteit en ervaring met deze doelgroep is een pre.

Wij

Wooncentrum Assen is gevestigd in het Dichterswijk in Assen. Op onze woonlocatie wonen 10 cliënten in hun eigen woning. De leeftijd van onze cliënten ligt tussen de 27 en 70 jaar. De ziektebeelden en daarmee de zorgvraag verschillen per cliënt en variëren van niet aangeboren hersenletsel tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel zoals MS. Het zorgaanbod bestaat naast ALD zorg ook uit het bieden van begeleiding. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend!  

De Noorderbrug is een organisatie in ontwikkeling. Er wordt volop gebouwd aan een toekomstbestendige organisatie. Dat bouwen doen we graag samen met jou! Dus ben jij iemand die een waardevolle bijdrage wil leveren, wil helpen bouwen aan de toekomst en houdt van ontwikkeling? Solliciteer dan vandaag nog!

 

Jouw functie

Als Begeleider A bied je zorg, ondersteuning en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerk­plan. Participatie en dialoog staan centraal in onze dienstverlening.

Je maakt afspraken op basis van wensen van de cliënt en maakt daarbij gebruik van je professionaliteit en je deskundigheid. Daarnaast ondersteun en assisteer je bij de lichamelijke verzorging van cliënten en bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Er zijn twee vacatures voor 16-24 uur, waarvan een specifiek voor nachtdiensten.

 

Wij bieden jou

  • Een organisatie die zich sterk inzet voor de eigen kracht van zowel cliënten en hun netwerk als medewerkers en waarbij de visie in alle facetten worden doorgevoerd;
  • de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van cliënten en hun netwerk;
  • een uitdagende functie waar initiatief en creativiteit gewaardeerd worden, waardoor jij je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kan ontwikkelen;
  • een dienstverband op basis van 16-24 uren per week;
  • salariëring conform de cao Gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 35 (minimaal € 1.800,- tot maximaal € 2.675,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband);
  • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling in voorbehouden en risicovolle handelingen en het opdoen van ervaring met diverse ziektebeelden;
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

 

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Reageren
Je kunt tot uiterlijk 8 juli solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en motivatiebrief.

 

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arjan Bunt (Teamcoach) op telefoonnummer 06-51080170.

 

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.

 

Print deze pagina