Ambulant Begeleider C (niv. 4), vervanging zwangerschapsverlof (24 uur)

21-06-2019

 

 

 

Vacature Begeleider C (niv. 4), Ambulant, vervanging zwangerschapsverlof (24 uur)

 

Jij

Ben jij een mensenkenner die samen met ons wil bouwen aan de toekomst? Dan zoeken we jou! Een mensenkenner heeft inzicht in het karakter van mensen. Jij kunt een coachende en/of adviserende rol vervullen voor de cliënt, gemeente of andere aanbieders van zorg en welzijn vanuit het specialisme van De Noorderbrug en je hanteert het principe ‘zorgen dat’. Je maakt daarbij vanuit het specialisme (kennis hersenletsel) verbindingen met de cliënt en tussen cliënt en andere betrokkenen (bijv. het netwerk, gemeente, andere dienstverleners) gericht op zoveel mogelijk zelfredzaamheid en participatie in de samenleving en integraal gericht op alle levensdomeinen van de cliënt. Je zorgt voor samenhang, afstemming en zorgvuldige overdracht en kent je eigen positie in het systeem. Je bent in het bezit bent van een diploma in de zorg op minimaal MBO-4 niveau met daarbij aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

Je bent pro-actief in de eigen beroeps- en competentieontwikkeling en beschikt over een groot reflectief vermogen. Je werkt graag samen met andere professionals, waaronder mantelzorgers en vrijwilligers, en weet je eigen en andermans kennis doelmatig in te zetten. Tegelijkertijd kun je ook goed solistisch werken. Je hebt een zeer goede kennis van de sociale kaart; je kent de expertise en het aanbod van andere organisaties en weet daarin een netwerk op te bouwen en aan je te binden. Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer. Je bent verder ondernemend, initiatiefrijk en hebt commercieel inzicht. Je wilt niet alleen bouwen aan de toekomst van de cliënt en De Noorderbrug, maar ook aan je eigen toekomst door te reflecteren op je eigen handelen. Herken jij je in bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Onze cliënten

Bij de Noorderbrug werk je samen aan een waardevol bestaan in de maatschappij voor iemand met niet aangeboren hersenletsel, een neurologische aandoening of doofheid met complexe problematiek.  Ons zorgaanbod richt zich op cliënten, hun familie en sociale netwerk. Met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Affiniteit en ervaring met deze doelgroep is een pre.

Wij

Ons doel is mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Hierbij richten we ons op het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en het (her)ontdekken van ieders unieke talenten. Dat doen we altijd vanuit de overtuiging dat het vergroten van eigen regie en eigen kracht de kwaliteit van leven verhoogt. In onze aanpak staan zelfredzaamheid en meedoen daarom altijd centraal.

De Noorderbrug is een organisatie in ontwikkeling. Er wordt volop gebouwd aan een toekomstbestendige organisatie. Dat bouwen doen we graag samen met jou! Dus ben jij iemand die een waardevolle bijdrage wil leveren, wil helpen bouwen aan de toekomst en houdt van ontwikkeling? Solliciteer dan vandaag nog!

 

Jouw functie

In het maken van verbindingen heb je de rol van integraal aansturen en specialistische ondersteuning, waarbij uitvoering (mede) door vrijwilligers, mantelzorgers en overige betrokkenen aan de orde is. Je organiseert en versterkt de ondersteuning binnen de directe leefomgeving van de cliënt, stimuleert de cliënt om het sociaal netwerk te gebruiken.

In de functie van begeleider C vertaal je de vraag van de gemeente en andere aanbieders naar heldere doelen en je realiseert deze op een effectieve wijze. Persoonlijk leiderschap, zelfstandig werken en het nemen van verantwoordelijkheid staan centraal in deze functie.

De kaders voor het vakmanschap van de begeleider C worden gevormd door de contracten die met gemeenten worden afgesloten (en die per gemeente verschillend kunnen zijn), de arrangementen of programma’s die De Noorderbrug contracteert en de (nieuwe) wet- en regelgeving die van toepassing is op de dienstverlening. Je legt verantwoording af aan de RVE-manager.

 

Wij bieden jou

  • Een organisatie die zich sterk inzet voor de eigen kracht van zowel cliënten en hun netwerk als medewerkers en waarbij de visie in alle facetten worden doorgevoerd.
  • De mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van cliënten en hun cliënten.
  • Een uitdagende functie waar initiatief en creativiteit gewaardeerd worden, waardoor jij je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kan ontwikkelen;

·         Een boeiende functie bij het ambulant team, regio Noord/Midden Drenthe tot eind van het jaar. voor 24 uur per week:

  • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.016,00 en maximaal € 3.084,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

 

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

 

Reageren
Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog via het sollicitatieformulier je CV en motivatiebrief op.

 

Procedure
De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 9 of 16 juli 2019.
Een capaciteitentest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Vriezekolk (begeleider C) te bereiken op 06-51079992, of Emmie Polnaya (begeleider C) te bereiken op 06-12760373.

 

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.

 

Print deze pagina