Raad van Bestuur en Managementteam

  • Volg ons:

De Noorderbrug heeft met Marianne van der Harten een eenhoofdige Raad van Bestuur. Zij is eindverantwoordelijk voor de stichting conform het Bestuursstatuut van De Noorderbrug. Begin 2014 is zij geaccrediteerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister zorgbestuurders NVZD. Samen met de managers van de Resultaat Verantwoordelijke Eenheden (RVE) Groningen, Drenthe, Friesland, Behandeling en Doven vormt zij het managementteam van De Noorderbrug.

In het kort

Marianne van der Harten, Raad van Bestuur:

“Bij De Noorderbrug vinden we het belangrijk dat mensen zich in vertrouwde handen voelen. We zetten alles op alles om ons specialisme te verbeteren, elke dag opnieuw. Zoals cliënten zichzelf trainen en hun talenten ontwikkelen, zo doen onze medewerkers dat ook in hun vak, een mooie parallel. De Noorderbrug blijft sinds jaar en dag trouw aan haar uitgangspunten: uitgaan van mogelijkheden en de kracht van mensen. De weerbaarheid van binnenuit geeft mensen leiderschap en energie.”
 

Esther Liefers, lid managementteam:

“Ik vind het prettig dat we vanuit een gezamenlijke visie op de dienstverlening samenwerken. De visie verbindt en dat blijft bij De Noorderbrug niet bij woorden alleen, het zit in al ons handelen. We werken vanuit persoonlijk leiderschap. Bij alle grote veranderingen in de nabije toekomst komt dit er op aan: bij medewerkers, bij cliënten en bij hun familie.”

Print deze pagina