Je ontvangt deze e-mail omdat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief. Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom vragen we je opnieuw om toestemming om je te mailen. Via onze nieuwsbrief... Mogen wij jou blijven mailen? » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Mogen wij jou blijven mailen?
23 juli 2018
 

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief. Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom vragen we je opnieuw om toestemming om je te mailen.

Via onze nieuwsbrief (ongeveer 5 edities per jaar) delen we interessant en leuk nieuws over De Noorderbrug. We hopen je op deze manier nog meer te kunnen informeren en betrekken bij de activiteiten van De Noorderbrug. Denk hierbij aan ontwikkelingen binnen de organisatie, nieuws over één van onze Woon- of Talentencentra, informatie over het thema zorg in het algemeen en/of activiteiten en interessante bijeenkomsten en activiteiten.

 

Aanmelden

Wil je lid blijven? Meld je dan aan via onderstaande knop. Je kunt je daarna op elk moment uitschrijven.

 
(Opnieuw) aanmelden
 
Privacy Reglement
 

We doen er bij De Noorderbrug alles aan om jouw persoonsgegevens goed te beschermen. Ons Privacy Reglement is altijd te vinden op noorderbrug.nl/privacy. Als je vragen hebt over je persoonlijke gegevens of instructies nodig hebt over het inzien of verwijderen van je opgeslagen gegevens, neem dan contact op via communicatie@noorderbrug.nl.

 
 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen