Wies, onze nieuwe collega, vindt steeds beter haar plek in onze organisatie. Ze is ook regelmatig op pad om kennis te maken met collega's. Omdat Wies veel te vertellen heeft, blikt ze eens per vier... Wies blikt terug | augustus 2017 » Noorderbrug
 
 
 
 
 
Wies blikt terug | augustus 2017
16 augustus 2017
 

Wies, onze nieuwe collega, vindt steeds beter haar plek in onze organisatie. Ze is ook regelmatig op pad om kennis te maken met collega's. Omdat Wies veel te vertellen heeft, blikt ze eens per vier weken terug. In deze terugblik licht Wies belangrijke of bijzondere berichten uit.

 
 
Noorderbrug
Kaderbrief 2018: ‘Met plezier samen-werken en ont-moeten’

Kaderbrief 2018: ‘Met plezier samen-werken en ont-moeten’

De Kaderbrief 2018 is klaar: ‘Met plezier samen-werken en ont-moeten’. De kaderbrief verschijnt zoals elk jaar in de zomerperiode en vormt het startsein en het kader, de thema’s en onderwerpen voor onze jaarplannen. Marianne van der Harten leidt op Wies de kaderbrief in met een persoonlijk voorwoord voor jou en je team. Klik hier voor het filmpje.

De kaderbrief 2018 lees je hier

 
Lees meer
Denk mee in het sociaal plan van De Noorderbrug!

Denk mee in het sociaal plan van De Noorderbrug!

Zoals bekend is De Noorderbrug bezig met het ontwikkelen van een sociaal plan. Vanuit goed werkgeverschap vindt De Noorderbrug het te allen tijde belangrijk om open en duidelijke spelregels te hebben, die recht doen aan alle medewerkers en de organisatie. Daarom vragen we jullie om mee te denken en je invloed uit te oefenen. Laat deze kans niet liggen!

 
Lees meer
'Servicebureau sluit beter aan'

'Servicebureau sluit beter aan'

Begin april zijn we gestart met het project ‘Servicebureau sluit beter aan!’. Het doel van dit project is om het servicebureau beter aan te laten sluiten bij cliëntteams/locaties én een verbetering van de samenwerking over en weer. We werken toe naar een servicebureau dat teams en collega’s in de directe zorg helpt, ontzorgt, faciliteert en vanuit deskundigheid adviseert in het dagelijkse werk.

 
Lees meer
Nieuwe editie nieuwsbrief 'De Noorderbrug bouwt...in Leeuwarden'

Nieuwe editie nieuwsbrief 'De Noorderbrug bouwt...in Leeuwarden'

Uit de Wiesgroep 'De Noorderbrug bouwt in Leeuwarden'
In de laatste nieuwsbrief 'De Noorderbrug bouwt...in Leeuwarden' trappen we af met goed nieuws, want op maandag 25 juli hebben we de eerste omgevingsvergunning binnengekregen voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het realiseren van ons woon- en talentencentrum in Leeuwarden. De gemeenteraad is akkoord gegaan om het bestemmingsplan te wijzigen van 'kantoor/diensten' naar 'wonen'. Verder informeren we in de nieuwsbrief wanneer de volgende meitink jûn (meedenk avond) georganiseerd wordt. Word lid van de groep en blijf op de hoogte!

 
Lees meer

Consignatiedienst in zomerperiode tijdelijk gewijzigd

In verband met de zomerperiode wordt tot 1 oktober 2017 de invulling van het consignatierooster van De Noorderbrug tijdelijk gewijzigd. Dat betekent dat in deze periode, naast de bestuurder en de drie RVE managers, ook een aantal adviseurs consignatiedienst zullen draaien.

 
Lees meer
 
Noorderbrug
Summerschool De Noorderbrug

Summerschool De Noorderbrug

Het is zomer! Tijd om te genieten, te ontspannen én op een leuke manier te kunnen (bij)leren. De Noorderbrug laat het brede publiek deze zomer via onze social media kanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn) kennismaken met verschillende mensen uit onze samenleving: cliënten van De Noorderbrug. Allemaal vieren ze zomer, alleen op hun eigen manier en binnen hun eigen mogelijkheden.

 
Lees meer
Wát een vak!

Wát een vak!

Werken in de gehandicaptenzorg, specifiek bij team Hersenz van De Noorderbrug: hoe ziet dat eruit? Branchevereniging de VGN startte een campagne op Facebook genaamd Wát een vak. Collega’s Marieke, Maurits en Mieke vertellen tijdens deze campagne over wat hun werk zo bijzonder maakt.

Lees meer
Stappenplan rondom werving & selectie

Stappenplan rondom werving & selectie

Om meer overzicht te bieden in het proces rondom het werven & selecteren van nieuwe medewerkers heeft team HR, samen met een aantal adviseurs Mooi Werk en aandachtsfunctionarissen, de stappen rondom werving & selectie op een rij gezet.

Hieruit zijn twee documenten ontstaan. In het ene document lees je uit welke stappen het werving & selectie proces bestaat en in het andere document vind je achtergrondinformatie.

 
Lees meer
 
Noorderbrug
 
RollOnRoute, een week vol mooie ontmoetingen, verhalen en winnaars!
 

Van 25  juli tot en met 28 juli deden we met zo'n zeventig cliënten, begeleiders en vrijwilligers mee aan de RollOnRoute. Vier dagen lang met zijn allen mooie tourtochten maken door Drenthe. De een deed dit op een driewieler en de ander maakte de kilometers op de elektrische roller of de fiets. Daarnaast was het een week vol mooie ontmoetingen en verhalen. Bekijk de film voor een impressie van de RollOnRoute 2017.

Enkele collega's deden mee en deelden op Wies hun ervaringen:

Dag 1 - We zijn van start, weer of geen weer
Dag 2 - RollOnRoute, de tweede dag
Dag 4 - Eerste keer RollOnRoute

 
 
Noorderbrug
 
Als je mij nog beter wilt leren kennen, vertel ik graag meer over mijzelf
 

Bekijk bijvoorbeeld mijn instructiefilmpje. Ook bied ik (op aanvraag) aan teams de training Werken met Wies. Heb je interesse hiervoor?  Stuur dan een mail naar communicatie@noorderbrug.nl of plaats een berichtje in de groep 'Vraag het Wies'.

 
 
Actuele vacatures vind je op je startpagina
 

Sinds kort kun je de actuele vacatures binnen De Noorderbrug terugvinden op je startpagina. En wist je dat je zelf kunt bepalen wat je wel en niet wilt zien op je startpagina? Via je profiel kun je je startpagina zelf vormgeven.

 
 
Plaats je foto en specialisme op je profiel
 

Hoewel Wies al door veel collega's gebruikt wordt, is het nog vaak lastig te zien wie deze collega’s zijn en hoe je ze kunt bereiken. Plaats daarom een foto en vul je profiel in, bijvoorbeeld met je werkdagen, specialisme of interesses. Dat zoekt wel zo gemakkelijk! Je profiel vind je rechtsboven in de hoek van Wies.