Beste lezer, Je ontvangt deze e-mail omdat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief. Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we je graag informeren over onze herziene... Nieuwsbrief Mensenkenners | juli 2018 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Nieuwsbrief Mensenkenners | juli 2018
23 juli 2018
 

Beste lezer,

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief. Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we je graag informeren over onze herziene privacyverklaring. Ons Privacy Reglement is altijd te vinden op noorderbrug.nl/privacy.

Wil je deze nieuwsbrief niet (meer) ontvangen? Meld je dan af via de "afmeldknop" onderaan deze nieuwsbrief. Als je vragen hebt over je persoonlijke gegevens of instructies nodig hebt over het inzien of verwijderen van je opgeslagen gegevens, neem dan contact op via communicatie@noorderbrug.nl.

 
Cliëntenportaal Jouw Omgeving live! Ben jij al lid?

Cliëntenportaal Jouw Omgeving live! Ben jij al lid?

Op maandag 30 april is Jouw Omgeving, hét online cliëntenportaal voor cliënten van De Noorderbrug live gegaan! De Centrale Cliëntenraad wil al heel lang dat cliënten veilig en digitaal met elkaar kunnen communiceren. De Noorderbrug vindt dat ook belangrijk. Met de hulp van cliënten, medewerkers en verwanten is gewerkt aan dit cliëntenportaal.

 
Lees meer
Jouw Omgeving komt naar je toe deze zomer!

Jouw Omgeving komt naar je toe deze zomer!

De komende weken gaan we op zomertour met Jouw Omgeving. We gaan langs op locaties om cliënten en medewerkers meer te vertellen, en vooral meer te laten zien over het cliëntenportaal Jouw Omgeving. 

Heb je interesse voor een training op jouw locatie? Geef dit dan aan bij je begeleider of contactpersoon. Hij of zij kan de locatie aanmelden voor de zomertour.

Dag van de Medezeggenschap: 'Communicatie, kom met elkaar in contact'

Dag van de Medezeggenschap: 'Communicatie, kom met elkaar in contact'

In juni organiseerde de Centrale Cliëntenraad de jaarlijkse Dag van de Medezeggenschap. Op de dag van de medezeggenschap kunnen cliënten meepraten over belangrijke thema's in hun leven. Ook is het een mooie manier om elkaar te ontmoeten. Het thema van dit jaar was 'Communicatie, kom met elkaar in contact'.

 
Lees meer
De Noorderbrug mede-winnaar NPGZ Stimuleringsprijs 2018!

De Noorderbrug mede-winnaar NPGZ Stimuleringsprijs 2018!

In juni reikte het Noordelijk Platform Gehandicaptenzorg haar jaarlijkse prijs van €10.000 uit voor een goed idee dat bijdraagt aan het leven van mensen met een beperking.

Gedragswetenschapper Martine Buist-Bouwman schreef namens De Noorderbrug een voorstel over Virtual Reality (VR) en werd hiermee
mede-winnaar van de NPGZ-prijs 2018!

 
Lees meer
Kunst in Talentencentrum Groningen

Kunst in Talentencentrum Groningen

De afgelopen maanden namen zeven cliënten van De Noorderbrug, studenten van de universiteit en kunstacademie een kijkje in elkaars leven. Hun ervaringen verbeelden in de prachtige expositie ‘Laten zien’. De expositie laat zien hoe jongeren met en zonder beperking in de maatschappij meedoen.

 
Lees meer
Burgemeester en wethouders zetten cliënten in het zonnetje met high tea

Burgemeester en wethouders zetten cliënten in het zonnetje met high tea

De burgemeester van Bedum, zes wethouders en één raadslid van de toekomstige gemeente Het Hogeland verzorgden op zaterdag 26 mei een high tea voor 26 bewoners van het Woon- en Talentencentrum in Bedum. Hiermee willen zij laten zien hoe goed en hoe leuk het is om je vrijwillig in te zetten voor een ander in de omgeving en in de samenleving.

 
Lees meer
60 jaar Werelddovendag!

60 jaar Werelddovendag!

23 september is uitgeroepen tot Internationale Dag van Gebarentalen! Dit vieren we als onderdeel van de Internationale Week van Doven. In Nederland sluiten we deze week af met werelddovendag op 29 september 2018 in Leeuwarden.Op deze dag zijn er verschillende activiteiten voor horenden en doven gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. De Noorderbrug is ook aanwezig. Zien we je daar?

 
Lees meer
 
Noorderbrug
 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen