Bij de vorige verzending bleek de 'Lees meer'-functie op de mobiele telefoon niet te werken. We willen graag iedereen de kans geven om de nieuwsbrief te kunnen lezen. Hierbij sturen we u daarom... Nieuwsbrief Cliënten en familie » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Nieuwsbrief Cliënten en familie
14 juni 2016
 

Bij de vorige verzending bleek de 'Lees meer'-functie op de mobiele telefoon niet te werken. We willen graag iedereen de kans geven om de nieuwsbrief te kunnen lezen. Hierbij sturen we u daarom nogmaals de nieuwsbrief van de Centrale Cliëntenraad.
----
Voor u ziet u de nieuwsbrief Cliënten en familie, editie juni 2016. Deze nieuwsbrief is samengesteld door de Centrale Cliëntenraad (CCR) van De Noorderbrug om cliënten en hun familie te informeren over het laatste nieuws en interessante ontwikkelingen binnen en buiten De Noorderbrug.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op met Martina van den Broek, Ambtelijk secretaris van de Centrale Cliëntenraad, via e-mail: ccr@noorderbrug.nl of via telefoonnummer 050 - 597 38 34 . Aanmelden voor de nieuwsbrief Cliënten en familie - of een van de andere nieuwsbrieven van De Noorderbrug - kan via www.noorderbrug.nl/nieuwsbrief.

 

Aankondiging Dag van de Medezeggenschap

Dit jaar organiseert elke RVE een eigen Dag voor de Medezeggenschap en nodigen wij iedereen van harte uit! Klik op 'Lees meer' om de data, locaties en tijden van de Dag van de Medezeggenschap in Groningen, Friesland en Drenthe te lezen.

 
Lees meer
Afscheid ambtelijk secretaris CCR, Sieneke van Dijk

Afscheid ambtelijk secretaris CCR, Sieneke van Dijk

Op woensdag 20 januari heeft de CCR tijdens een lunch bij De Poort van Assen afscheid genomen van de ambtelijk secretaris Sieneke van Dijk. Op 1 januari j.l. is Sieneke gestopt met werken. In de zomer gaat haar vervroegd pensioen in.

Lees meer

Bespreking kostenoverzicht 2016

Tijdens de overlegvergadering van 21 april heeft de CCR met de Raad van Bestuur het kostenoverzicht 2016 besproken. Daarvoor heeft de CCR de opmerkingen over het kostenoverzicht schriftelijk kenbaar gemaakt aan de Raad van Bestuur. De opmerkingen gaan over de leesbaarheid van de folders en inhoudelijk over behandeling, schoonmaak en het doen van de was.

Lees meer

Nieuwe vertrouwenspersoon seksualiteit

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Godelein Wegter en ik ben al vele jaren werkzaam als gecertificeerd vertrouwenspersoon en vanaf begin dit jaar als extern vertrouwenspersoon seksualiteit voor cliënten en medewerkers van De Noorderbrug.

 
Lees meer

Pilot Familienet

In januari 2016 is een pilot gestart met Familienet in Wonen Emmerhout en op het Wooncentrum voor Doven in Groningen. Het Wooncentrum Groningen is later aangesloten bij de pilot. Familienet is een pagina voor uw moeder, vader, kind of vriend en iedereen die voor hen zorgt. Mantelzorgers en professionele verzorgers kunnen hier berichten, foto’s, documenten en een agenda delen. De pilot liep eind maart af. Al snel heeft de CCR vraagtekens gesteld bij de bruikbaarheid van familienet voor hun wensen.

Lees meer

Stichting Helpernoord

Gerrit Leeuw, client bij De Noorderbrug sinds 2009, vertelt over zijn ervaringen met Stichting Helpernoord. Gerrit zit sinds januari 2015 in de Centrale Cliëntenraad van De Noorderbrug en is voorzitter van de Cliëntenraad Drenthe. Gerrit: "Omdat wij de stukken voor de vergaderingen ontvangen via de mail was een goede computer eigenlijk een must. Ik had zelf niet de financiële middelen om deze aan te schaffen, waarop de voorzitter van de CCR mij attent maakte op Stichting Helpernoord."

Lees meer
Verslag Minisymposium ‘Geluk en genieten’

Verslag Minisymposium ‘Geluk en genieten’

Annie Huizing, lid van de Centrale Cliëntenraad, was aanwezig bij het Minisymposium ‘Geluk en genieten’ over Beelden van Kwaliteit. Zij heeft een uitgebreid verslag geschreven over de middag.

Lees meer
 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen