Bij de vorige verzending bleek de 'Lees meer'-functie op de mobiele telefoon niet te werken. We willen graag iedereen de kans geven om de nieuwsbrief te kunnen lezen. Hierbij sturen we u daarom... Nieuwsbrief Cliënten en familie » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
Nieuwsbrief Cliënten en familie
14 juni 2016
 

Bij de vorige verzending bleek de 'Lees meer'-functie op de mobiele telefoon niet te werken. We willen graag iedereen de kans geven om de nieuwsbrief te kunnen lezen. Hierbij sturen we u daarom nogmaals de nieuwsbrief van de Centrale Cliëntenraad.
----
Voor u ziet u de nieuwsbrief Cliënten en familie, editie juni 2016. Deze nieuwsbrief is samengesteld door de Centrale Cliëntenraad (CCR) van De Noorderbrug om cliënten en hun familie te informeren over het laatste nieuws en interessante ontwikkelingen binnen en buiten De Noorderbrug.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op met Martina van den Broek, Ambtelijk secretaris van de Centrale Cliëntenraad, via e-mail: ccr@noorderbrug.nl of via telefoonnummer 050 - 597 38 34 . Aanmelden voor de nieuwsbrief Cliënten en familie - of een van de andere nieuwsbrieven van De Noorderbrug - kan via www.noorderbrug.nl/nieuwsbrief.

 

 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen