Beste lezer, U ontvangt deze e-mail omdat u nu of in het verleden contact hebt (gehad) met De Noorderbrug. Omdat wij onze belangrijkste relaties graag willen informeren en betrekken, nodigen we... De Noorderbrug nodigt u uit » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
De Noorderbrug nodigt u uit
28 februari 2017
 

Beste lezer,

U ontvangt deze e-mail omdat u nu of in het verleden contact hebt (gehad) met De Noorderbrug. Omdat wij onze belangrijkste relaties graag willen informeren en betrekken, nodigen we u hierbij uit om lid te worden van ons netwerk.

Leden van ons netwerk ontvangen, maximaal vijf keer per jaar, per e-mail relevant nieuws. U kunt hierbij denken aan belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie en de branche waarin we werken. Ook nodigen we onze leden graag uit voor bijvoorbeeld symposia, open huizen en kennis- en netwerkbijeenkomsten.

De eerste publicatie die u als lid van het netwerk kunt verwachten is het Lichtpuntje, ons magazine waarin we terugblikken op het voorgaande jaar. Dit digitale magazine versturen we in de eerste week van maart.

Ik hoop u als lid van ons netwerk welkom te mogen heten.

Met vriendelijke groet,

Marianne van der Harten
Raad van Bestuur De Noorderbrug

 
Lid worden

Lid worden

Als lid van het netwerk van De Noorderbrug blijft u op de hoogte van relevant nieuws en wordt u uitgenodigd voor interessante activiteiten en evenementen.

 
Ja, ik wil me aanmelden
 
Over De Noorderbrug
 

De Noorderbrug is ruim 45 jaar specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, een chronische neurologische aandoening en de ziekte van Huntington. Ons zorgaanbod richt zich op cliënten, hun familie en sociale netwerk. Ons doel is het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten en het (her)ontdekken van ieders unieke talenten. Dat doen we altijd vanuit de overtuiging dat het vergroten van eigen regie en eigen kracht de kwaliteit van leven verhoogt. We bieden zorg thuis, in Talentencentra en Wooncentra in Noord en Oost-Nederland.

 
 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen