Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken┬ávan het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug. De verhuizing naar... De Noorderbrug is verhuisd... in Leeuwarden | juli 2019 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
De Noorderbrug is verhuisd... in Leeuwarden | juli 2019
17 juli 2019
 

Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken van het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug.

De verhuizing naar de nieuwe locatie in Leeuwarden is achter de rug. Dat betekent ook dat deze nieuwsbrief op houdt te bestaan. Dit is de laatste nieuwsbrief die je over de nieuwbouw ontvangt. Daarna wordt de communicatie weer via de normale kanalen opgepakt.

 
Verhuizing geslaagd

Verhuizing geslaagd

De verhuizing op donderdag 4 juli is technisch goed verlopen. Iedereen heeft de eerste dagen en nachten in zijn of haar nieuwe appartement erop zitten. De eerste week was het nog vooral zoeken en opruimen. Het is echt nog wel even wennen met elkaar, maar langzamerhand wordt het een nieuw thuis.

Verhuisdozen

Verhuisdozen

De verhuisdozen die we bij de verhuizing gebruikten, hebben we in bruikleen. De meeste dozen zijn inmiddels alweer ingeleverd. Heb je nog spullen in dozen staan? Pak deze dan zoveel mogelijk uit, zodat de verhuizers ook de laatste dozen kunnen ophalen.

Deuren vrij houden

Deuren vrij houden

In de vorige nieuwsbrief hebben we het al benoemd: de deuren die voorzien zijn van een automatische deurdranger zijn erg gevoelig en raken snel ontregelt. De eerste week hebben we wat problemen ervaren met een deel van de deuren. Een aantal deuren wordt aangepast, zodat ze automatisch opengaan. Het blijft belangrijk om niets aan de deur te hangen en niets achter de deur neer te zetten. Hierdoor kan de deur ontregelen.

Afplakken ramen appartementsdeuren

Afplakken ramen appartementsdeuren

Een aantal bewoners heeft aangegeven het raam van de appartementsdeur graag te willen afplakken. Om te voorkomen dat afgeplakte ramen storing geven op de deuren, gaan we dit coördineren. We gaan een ronde doen om te horen wie het raam graag afgeplakt wil hebben. Als dat duidelijk is, gaan we dit centraal regelen.

Veilig oversteken

Veilig oversteken

Het is belangrijk dat iedereen zich binnen een beetje thuis gaat voelen, maar ook buiten moet het veilig zijn. De gemeente is bezig om de stoepen voor het gebouw aan te passen. Op die manier kan iedereen ook veilig oversteken.

 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen