Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken┬ávan het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug. De verhuizing naar... De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | eind juni 2019 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | eind juni 2019
27 juni 2019
 

Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken van het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug.

De verhuizing naar de nieuwe locatie in Leeuwarden komt snel dichterbij. Na deze nieuwsbrief ontvang je nog eenmaal een nieuwsbrief. Daarna wordt de communicatie weer via de normale kanalen opgepakt en stopt deze nieuwsbrief.

 
Adres en telefoonnummer Woon- en talentencentrum Leeuwarden

Adres en telefoonnummer Woon- en talentencentrum Leeuwarden

We krijgen veel vragen over wat het adres en het telefoonnummer is van de nieuwe locatie in Leeuwarden. Het adres is: Sixmastraat 68 (+ jouw toevoeging, bijv. d5), 8932 PA LEEUWARDEN.

Er is 1 telefoonnummer: 058 - 303 14 58. Als je dit nummer belt komt er een keuzemenu. Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een verdieping, het talentencentrum of in geval van nood een andere keuze maken.

Welkom bij Woon- en Talentencentrum Leeuwarden van De Noorderbrug. Hier volgt een keuzemenu:
Toets 1 voor afdeling A, toets 2 voor afdeling B, toets 3 voor afdeling C, toets 4 voor afdeling D, toets 5 voor afdeling E, toets 6 voor afdeling F, toets 7 voor Talentencentrum, toets 8 voor Facilitair medewerker, toets 9 voor een verpleegkundige.

Verhuisdozen

Verhuisdozen

De verhuisdozen die we bij de verhuizing gebruiken, hebben we in bruikleen. De materialen moeten uiterlijk vrijdag 12 juli weer ingeleverd worden. Dat betekent dat je de dozen dan allemaal leeg gemaakt moet hebben. Het is belangrijk dat de dozen niet kapot gemaakt worden, want daar moet extra voor betaald worden. De lege dozen worden per etage verzameld.

TV, internet en telefoon

TV, internet en telefoon

In de vorige nieuwsbrief werd ook al een en ander benoemd over tv, internet en telefoon, maar nog een korte aanvulling van de KPN. Wie nu een abonnement heeft bij KPN en dat meeverhuist naar de nieuwe locatie, moet de volgende apparatuur meeverhuizen:

  • De tv-ontvanger(s)
  • De afstandsbediening(en)
  • De modem (KPN Experiabox

De monteur van KPN komt op 5 juli langs om alles te installeren. Als je nu een andere provider hebt, maar overstapt naar KPN dan krijg je op de aansluitdag instructie hoe je je oude abonnement moet opzeggen.

Wie heeft gekozen voor de zorgpropositie van Ziggo: de monteur komt in de week voorafgaand aan de verhuizing. Dit betekent dat je TV/internet/telefoon (afhankelijk van gemaakte keuzes) werkt op de dag van verhuizing.

Wie zelf een provider heeft gekozen, heeft zelf de regie voor het maken van een afspraak met de monteur.

Extra tag

Extra tag

De mogelijkheid bestaat dat iedere bewoner maximaal één tag bij kan kopen. Voor deze extra tag wordt € 15,- in rekening gebracht. De tag staat op naam van de bewoner. We willen de veiligheid van het gebouw zoveel mogelijk bewaken. Daarom is er een beperkte uitgifte van de tags. Geef bij verlies of diefstal van de tag dit zo snel mogelijk door, zodat de tag geblokkeerd kan worden. Tegen betaling van € 15,- ontvangt u dan een nieuwe tag.

Deuren vrij houden

Deuren vrij houden

De deuren die voorzien zijn van een automatische deurdranger zijn erg gevoelig en raken snel ontregelt. Zelfs een spijker of een haakje doet een deur al ontregelen. Dat betekent dat u niets aan de deur moet gaan hangen. Dit geldt ook voor de ruimte achter de deur.

Gebruik Transferium

Gebruik Transferium

Het transferium is bedoeld voor het parkeren van je elektrische vervoermiddel. Het is geen opslagplaats voor reserverolstoelen of andere spullen. Voor de beweegruimte en de veiligheid is het belangrijk dat het niet gebruikt wordt voor andere opslag.

Schoon en netjes houden

Schoon en netjes houden

We gunnen alle bewoners veel woongenot in het nieuwe pand. Iedereen heeft een eigen verantwoordelijkheid in het netjes houden van het gebouw. Dat betekent dat er geen verpakkingsmateriaal of ander afval op de gang gelegd wordt. Dit moet direct worden weggebracht. Op die manier blijft het schoon en netjes, maar blijven de gangen ook goed toegankelijk voor alle bewoners en in geval van nood voor de hulpdiensten.

 
Huismeester
 

Jan Osinga is vanaf augustus onze huismeester en draagt zorg voor alle zaken die te maken hebben met het gebouw en het terrein daar omheen. Daarnaast ziet hij toe op de naleving van afspraken die er zijn binnen ons Woon- en Talentencentrum.

 

Activiteiten verhuisweek

Sommige bewoners verblijven tijdens de verhuisweek op een logeeradres. Voor de andere bewoners is er een activiteitenprogramma georganiseerd.

Op donderdag 4 juli is er een gezamenlijke activiteit op de Cande voor de bewoners van alle locaties. Deze wordt afgesloten met een barbecue en vanaf 19.00 uur zijn alle bewoners welkom op de nieuwe locatie.

 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen