Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken┬ávan het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug. Wil je deze... De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | juni 2019 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | juni 2019
14 juni 2019
 

Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken van het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug.

Wil je deze nieuwsbrief ook digitaal ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op onze website: http://www.noorderbrug.nl/nieuwsbrieven

 
Kijkdagen geslaagd!

Kijkdagen geslaagd!

De kijkdag is heel positief ervaren door bewoners, verwanten en medewerkers. In totaal zijn er 72 personen wezen kijken op 25 mei en een soortgelijk aantal op 1 juni! Tijdens de kijkdagen zijn vragen gesteld over het maatwerk (bijvoorbeeld de hoogtes van de keukens ed.). Alles is gerealiseerd zoals besproken tijdens de gesprekken in de modelwoning en vastgelegd in het woondossier. Mocht er toch nog iets aangepast moeten worden, dan gebeurt dit na de verhuizing.

Mag ik zelf de inrichting bepalen van mijn appartement?

Mag ik zelf de inrichting bepalen van mijn appartement?

In het appartement zijn de plaats van de keuken, tv-aansluiting, wandcontactdozen etc. vooraf bepaald. Je mag verder zelf bepalen waar je je meubilair neerzet in het appartement. Voor wat betreft de kleuren heb je kunnen kiezen voor de kleuren uit de vier thema’s die De Noorderbrug aanbiedt en betaalt. Wanneer je toch graag een andere kleur op je wand wilt hebben dan zijn de kosten voor je eigen rekening en dien je zelf te verven. Wanneer je het appartement ooit gaat verlaten, moet de wand weer in de oorspronkelijke kleur te worden teruggebracht.

TV, internet en telefoon

TV, internet en telefoon

Wie heeft gekozen voor de zorgpropositie van Ziggo: de monteur komt in de week voorafgaand aan de verhuizing. Dit betekent dat je TV/internet/telefoon (afhankelijk van gemaakte keuzes) werkt op de dag van verhuizing. Voor eventuele vragen looptl er een Ziggo monteur rond op 5 juli.

Wie heeft gekozen voor de zorgpropositie van KPN: de monteur komt op 5 juli langs. Dit betekent dat op 4 juli TV/internet/telefoon (afhankelijk van gemaakte keuzes) nog niet werkt. Er kan eventueel wel gebruik gemaakt worden van de gasten Wifi van De Noorderbrug. Dit is echter niet geschikt om te streamen, maar echt bedoeld voor kortdurend gebruik.

Wie zelf een provider heeft gekozen, heeft zelf de regie voor het maken van een afspraak met de monteur.

Foto-impressie

Misschien is het je niet gelukt om op 1 van de kijkdagen te komen of vind je het leuk om alvast foto's te laten zien aan familie of bekenden. Daarom hebben we een kleine foto-impressie gemaakt van de verschillende wanden, de liften en de tuin.

 
Noorderbrug
 
Noorderbrug
Klusdagen

Klusdagen

Via je contactpersoon ontvang je binnenkort (of deze heb je inmiddels al ontvangen) de instructies over de plekken in je appartement waar je wel en niet mag boren of spullen op kan hangen. Je kunt zowel op de zaterdag als de zondag van 09.00 uur tot 17.00 uur klussen. Onze huismeester geeft je toegang tot het gebouw en je appartement. Klusmomenten: op 15 en 16 juni etage 1/2/3 en op 22 en 23 juni etage 4/5/6.

Uitpakavonden voor de definitieve verhuizing!

Uitpakavonden voor de definitieve verhuizing!

De Noorderbrug organiseert extra uitpakavonden. Deze avonden staan gepland op: 1, 2 en 3 juli aanstaande van 19.00 tot 21.30 uur. Je kunt zelf of samen met je familie alvast verhuisdozen uitpakken. Lege verhuisdozen worden verzameld in het transferium of links van de lift bij het kleine balkon. Onze huismeester geeft jou en je familie/vrienden vanaf 19.00 uur toegang tot het gebouw en je appartement.  

Veegschoon opleveren appartement

Veegschoon opleveren appartement

Het appartement waar je nu woont moet veegschoon worden opgeleverd. Het is wenselijk om daarom direct bij de verhuizing zoveel mogelijk spullen mee te nemen of af te voeren. Er komt na de verhuizing nog een moment om voor de laatste keer naar het oude appartement te gaan. Daar word je nog over geïnformeerd.

Wist u dat? Meestgestelde vragen

De bewoners gaan begin juli 2019 verhuizen naar hun nieuwe woning aan de Sixmastraat in Leeuwarden. We geven alvast antwoord op aan aantal meest gestelde vragen.
Wanneer gaan we verhuizen?
Donderdag 4 juli slaap je voor het eerst in je nieuwe appartement.
Is er een beleid over boren in de appartementen?
In het appartement zit een schuifwand en in de muren zitten leidingen. Daarom mag er niet ‘zomaar’ geboord worden. Natuurlijk kunnen er uiteindelijk spullen worden opgehangen, maar daarover volgt nog een instructie. Het boren wordt deels onder begeleiding uitgevoerd.
Kunnen we een plattegrond ontvangen waar je kunt zien waar de tv-aansluitingen en wandcontactdozen zitten?
Ja, deze kun je opvragen via je contactpersoon of via nieuwbouwleeuwarden@noorderbrug.nl.
Wie sluit de wasmachine en -droger aan?
Dit gebeurt door de verhuizers.
Is de vacature voor huismeester van de woonlocatie Leeuwarden al ingevuld?
Momenteel vinden gesprekken plaats voor het invullen van deze vacature.

 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen