Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken┬ávan het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug. Wil je deze... De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | maart 2019 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | maart 2019
14 maart 2019
 

Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken van het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug.

Wil je deze nieuwsbrief ook digitaal ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op onze website: http://www.noorderbrug.nl/nieuwsbrieven

 
Update bouw

Update bouw

De bouw van het nieuwe woon- en talentencentrum Leeuwarden is inmiddels in een afrondende fase beland. De kleuren in de gangen zitten op de muur en ook zijn inmiddels overal in het gebouw de deuren en muren geplaatst. Daarmee is de indeling van de woonkamers en appartementen al goed te zien. Ook zijn de appartementen op de 5e en 6e verdieping geverfd in het eigen gekozen kleurthema van cliënten. Deze week worden ook op de 3e en 4e etage de kleuren op de muren aangebracht. We volgen de afrondende fase op de voet!

Bekijk dit filmpje: een korte rondleiding door het gebouw tot nu toe!

Bekijk dit filmpje: een korte rondleiding door het gebouw tot nu toe!

Ben je nieuwsgierig hoe het gebouw er van binnen uit ziet op dit moment? Bekijk dit leuke filmpje waarin je een korte rondleiding krijgt!
KLIK HIER: Filmpje rondleiding nieuwbouw Leeuwarden

Teamcoaches Ellen Bloem en Nynke van der Meer nemen je mee het gebouw door. Toekomstige bewoner Erwin van het nieuwe wooncentrum deelt waarom hij zo uitkijkt naar de verhuizing. Uitvoerder Klaas Oeds van bouwbedrijf Van Wijnen vertelt hoe de bouw verloopt en projectleider Maarten Hendriksen van De Noorderbrug laat je één van de appartementen zien.

Heb je je nog niet aangemeld voor de digitale versie van deze nieuwsbrief, waar je dit filmpje kan bekijken? Doe dit dan nu via onze website: www.noorderbrug.nl/nieuwsbrieven.

 
Ga direct naar
Maak een keuze voor een televisie, internet en telefonie-aanbieder: Ziggo, KPN of een andere aanbieder?

Maak een keuze voor een televisie, internet en telefonie-aanbieder: Ziggo, KPN of een andere aanbieder?

In de week van 11 maart heeft iedere nieuwe bewoner van het woon- en talentencentrum Leeuwarden een brief ontvangen waarin De Noorderbrug je vraagt een keuze te maken voor een aanbieder die jouw internet-, televisie- en telefoonaansluiting verzorgt. De Noorderbrug heeft hierin al een interessante voorselectie voor je gedaan: namelijk een aanbieding van Ziggo en KPN. Let er op dat je jouw keuze - middels het aanmeldingsformulier in de bijlage bij de brief - aan ons laat weten vóór 1 april 2019. Kies je voor een andere aanbieder? Geen probleem, we gaan er dan vanuit dat je de aanmelding, levering en afhandeling van jouw internet-, televisie- en telefoonaansluiting zelf regelt. Je hoeft De Noorderbrug dit niet te laten weten.

Bestelling van producten bij BCC

Bestelling van producten bij BCC

Tijdens de gesprekken die in september 2018 in de modelwoning hebben plaatsgevonden, heb je de mogelijkheid gehad om apparatuur te bestellen bij leverancier BCC. BCC zorgt ervoor dat deze bestellingen voor de verhuizing geleverd en/of geplaatst worden in je nieuwe appartement. Wanneer je iets bij hen besteld hebt, dan is BCC in het bezit van jouw bestelformulier, waarin je persoonlijke gegevens staan en de bestelde spullen/ apparatuur. BCC stuurt jou of je contactpersoon binnenkort een bericht met daarin de bevestiging en de mogelijkheid tot betaling.

Verhuisupdate en afspraken!

Verhuisupdate en afspraken!

De verwachting is dat bewoners begin juli 2019 gaan verhuizen naar hun nieuwe woning aan de Sixmastraat in Leeuwarden. Ben je één van de bewoners? Dan is het goed om alvast te gaan bekijken welke spullen je straks mee wilt nemen naar je nieuwe woning.

Container voor het afvoeren van meubels en spullen
Binnenkort komt er bij elke huidige woonlocatie een container te staan voor de afvoer van oude spullen. Let op: deze container is uitsluitend bedoeld voor de afvoer van oude spullen van het wooncentrum en niet voor persoonlijk spullen. Zijn er overtollige meubels in je woning die je niet mee wilt verhuizen? Zorg er dan voor dat deze meubels worden opgehaald en/of verwijderd. Hiervoor kun je de kringloop inschakelen of familie/ vrienden vragen deze spullen voor je naar het grofvuil te brengen.

Klussen, verhuisdozen en het laten leveren van spullen
Er komen verschillende vragen over een specifieke datum waarop je eventuele nieuw bestelde spullen kunt laten leveren (van bijvoorbeeld bol.com of Leen Bakker etc), wanneer de verhuisdozen komen of wanneer er in jouw appartement geklust kan worden (bijvoorbeeld om iets op te hangen).

In de nieuwsbrief van april geven we op dit soort meest gestelde vragen antwoord en geven we ook duidelijkheid over de exacte verhuisdatum en de verdere verhuisplanning.

Leuk: Volg de bouw via de App van Van Wijnen

Leuk: Volg de bouw via de App van Van Wijnen

Volg de bouw van het nieuwe woon- en talentencentrum Leeuwarden via een app van de aannemer Van Wijnen.
Wanneer je deze app downloadt op je mobiele telefoon of tablet kun je op de foto’s zien hoe ver de bouw is.
Zoek op: VR app Van Wijnen.

 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen