Deze nieuwsbrief verschijnt eens per twee maanden en informeert je over de voortgang van het nieuw te bouwen woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook staan er verhalen in van betrokken mensen.... De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | mei 2018 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | mei 2018
02 mei 2018
 

Deze nieuwsbrief verschijnt eens per twee maanden en informeert je over de voortgang van het nieuw te bouwen woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook staan er verhalen in van betrokken mensen.

Heb je suggesties voor deze nieuwsbrief, stuur dan een mail naar nieuwbouwleeuwarden@noorderbrug.nl.

 
De bouw is begonnen!

De bouw is begonnen!

De bouw van het nieuwe woon- en talentencentrum van De Noorderbrug in Leeuwarden is begonnen! Op 25 april zagen zo’n 100 cliënten, medewerkers, vrienden en familie de eerste paal symbolische de grond in gaan. Deze paal was beplakt met allemaal wensen van cliënten en medewerkers voor de nieuwbouw. De wensen varieerden van: ‘ik wens een zonnig appartement’ tot ‘ik wens iedereen veel gezelligheid!’. Ook werd het bouwbord onthuld, met een prachtige foto van onder andere Marlijn. Iedereen die er was en heeft meegeholpen: bedankt!  

(foto: Ronald)

Judith in beeld

Judith in beeld

Judith is sinds maart een Vlieter. Zo noemen de bewoners van Het Noordvliet zichzelf. Voor die tijd woonde ze in De Kazerne. Judith houdt van dieren, films en musicals. Haar hobby’s zijn bloemschikken en rolstoeldansen. “Dat ontspant me. Ik kan het in mijn eigen tempo doen”, legt ze uit.
Judith: “In Het Noordvliet hangt een vrolijke sfeer en ik heb een top-appartement. Daar ben ik heel blij mee. Ook wonen er hier meer jongeren dan op De Kazerne. Dat sprak me erg aan. Over een jaar verhuis ik nog een keer. Dan naar het nieuwe wooncentrum. Ik vind de plek van de nieuwe locatie leuk.”

Vraag maar Raak: Jelle Steensma

Vraag maar Raak: Jelle Steensma

Ik heb een vraag voor Marcel van Het Noordvliet:  Wat trekt jou het meeste aan van de nieuwbouw? Ik kan me voorstellen dat je juist uitkijkt naar een compleet nieuwe werkplek, maar aan de andere kant ook helemaal niet. Zou je dit uit kunnen leggen?

 
Lees meer
Creativiteit: Ronald

Creativiteit: Ronald

Ronald woont op De Kazerne en maakt prachtige foto’s. Onderstaand vinden jullie foto’s die hij twee weken geleden maakte in de omgeving van de nieuwbouw. 

Lees meer
Maak kennis met: Vera Bijvang

Maak kennis met: Vera Bijvang

Graag stellen we Vera Bijvang aan je voor. Vera is sinds 1 april 2018 projectleider van het onderdeel ‘Wonen met zorg’ van Nieuwbouw Leeuwarden. Ze gaat veel samenwerken met Maarten Hendriks, die projectleider is van de gehele nieuwbouw.  

 
Lees meer
Volg de bouwvlogs van Erwin en Byron

Volg de bouwvlogs van Erwin en Byron

Grote kans dat jullie Erwin en Byron al kennen, maar toch stellen we hen even voor. Want deze twee heren zetten hun vlogtalenten in voor ‘nieuwbouw Leeuwarden’! Daar zijn we heel blij mee. Erwin en Byron gaan komend jaar vloggen over de voortgang en de mijlpalen van de bouw van Woon- en Talentencentrum Leeuwarden. Je vindt de blogs van Erwin en Byron op het YouTubekanaal van De Noorderbrug.

Via onderstaande link en de QR-code rechtsboven vind je de vlog van Erwin en Byron waarin ze zich voorstellen als de bouwvloggers van Leeuwarden.

https://youtu.be/X13rRUZZa-0

Werkgroep Informatisering en Automatisering

Werkgroep Informatisering en Automatisering

De werkgroep Informatisering en Automatisering bestaat uit zorgmedewerkers van bestaande woonlocaties in Leeuwarden en algemene bedrijfsvoering. Zij maakten in 2017 een Pakket Van Eisen voor Persoon- en Zorgalarmering én Huisautomatisering. Voor de nieuwe locatie in Leeuwarden maakten zij een nieuw Pakket van Eisen. Ze gebruikten hiervoor de ervaringen en de bestaande functionaliteiten uit wooncentrum Groningen.

Lees meer
 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen