Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken┬ávan het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug. Wil je deze... De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | april 2019 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | april 2019
15 april 2019
 

Deze nieuwsbrief informeert je iedere maand over de stand van zaken van het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. Ook vind je hierin de belangrijkste afspraken terug.

Wil je deze nieuwsbrief ook digitaal ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op onze website: http://www.noorderbrug.nl/nieuwsbrieven

 
Update: de bouw is zo goed als klaar!

Update: de bouw is zo goed als klaar!

Na afgelopen week is de bouw van het nieuwe woon- en talentencentrum Leeuwarden zo goed als klaar! We gaan ons nu richten op de verdere inrichting, aankleding en het mooi maken van het gebouw. Ook gaan we aan de slag met het inrichten en beplanten van de tuin met de door jullie gekozen planten.

Mooie plantenbakken van Van Wijnen tijdens NL doet!

Mooie plantenbakken van Van Wijnen tijdens NL doet!

Honderdduizenden mensen hebben zich op 15 en 16 maart weer ingezet voor een ander tijdens NL doet! Zo ook op De Kaap. We kijken terug op een prachtige dag! Samen met bewoners, vrijwilligers, familie en medewerkers hebben we deze middag besteed aan ontmoeting en stonden we stil bij de aanstaande verhuizing. Van Van Wijnen kregen we twee mooie bloembakken met het logo van De Noorderbrug erop die we gelijk samen gevuld hebben met vrolijke voorjaarsbloemetjes. Bedankt! We deden spelletjes, bereidden samen een buffet voor en hebben genoten van een heerlijke maaltijd. Ook keken we samen hoe ver de bouw is. Klaas Oeds van Van Wijnen vertelde hierover. Kortom: op naar de volgende NL Doet van volgend jaar, maar dan op de nieuwe woon- en werkplek!

 
Ga direct naar
VERLENGD: Aanmelden Ziggo, KPN of een andere aanbieder?

VERLENGD: Aanmelden Ziggo, KPN of een andere aanbieder?

Voor 1 april 2019 kon je jouw keuze voor een internet-, televisie- en telefonie aanbieder doorgeven. De Noorderbrug had hierin al een interessante voorselectie gedaan: met een aanbieding van Ziggo en KPN. Veel bewoners hebben hun voorkeur al doorgegeven. Omdat het zo’n mooi aanbod is, willen we je - wanneer je nog geen keuze hebt gemaakt - alsnog de mogelijkheid geven om je voor 1 mei 2019 aan te melden. Wil je hier alsnog gebruik van maken? Vul dan het bestelformulier in (bij de brief die je hebt ontvangen) en stuur deze middels de retourenvelop op. Kies je voor een andere aanbieder? Geen probleem. Je hoeft De Noorderbrug dit niet te laten weten.

NB. In de formulieren werd aangegeven dat de kosten van het totaalpakket van KPN €38,50 zijn. Dit is nog voordeliger geworden, namelijk €37,50! Alle bewoners die al de keuze hebben gemaakt voor KPN ontvangen het pakket uiteraard ook voor dit tarief!

Oproep: een vrijwilliger om jou te helpen tijdens de verhuizing?

Oproep: een vrijwilliger om jou te helpen tijdens de verhuizing?

De verhuizing naar het nieuwe woon- en talentencentrum komt steeds dichterbij. Kun je wel wat extra hulp gebruiken? Of heb je geen familie of iemand in je sociale netwerk die in de gelegenheid is om je te helpen met bijvoorbeeld opruimen, sorteren, dozen inpakken en weer uitpakken?

Dan is er Stichting Present! Stichting Present kan voor jou op zoek gaan naar een vrijwilliger die jou wil helpen. Je kunt dit aan je contactpersoon laten weten. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.stichtingpresent.nl.

Teken alvast jouw plattegrond in!

Teken alvast jouw plattegrond in!

Alle bewoners hebben via hun contactpersoon of persoonlijke begeleider een plattegrond ontvangen met daarop de afmetingen van jouw appartement. We hebben je gevraagd deze plattegrond alvast in te tekenen zodat wij weten wat waar komt te staan in de appartementen. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dit dan zo snel mogelijk. Alvast bedankt!

Wist u dat? Meestgestelde vragen

Wist u dat? Meestgestelde vragen

De verwachting is dat bewoners begin juli 2019 gaan verhuizen naar hun nieuwe woning aan de Sixmastraat in Leeuwarden. We geven alvast antwoord op aan aantal meest gestelde vragen.

Wanneer mogen bewoners/familie in het appartement klussen ter voorbereiding op de verhuizing?
Dit kan tijdens twee weekenden die we hiervoor beschikbaar stellen:
Op 15 en 16 juni: etage1/2/3
Op 22 en 23 juni: etage 4/5/6
Tijdens de verhuisdagen moeten de verhuizers alle ruimte krijgen om de verhuizing in goede banen te leiden en is er geen mogelijkheid om te klussen.

Wanneer je hier gebruik van wilt maken, dan vragen wij je dit door te geven via: nieuwbouwleeuwarden@noorderbrug.nl. Dan wordt dit ingepland en ontvang je hier een bevestiging van.

Wanneer mogen er bestelde spullen en goederen in de nieuwbouw geleverd worden?
Dit kan van 17 t/m 21 juni en op 27 en 28 juni, tussen 8.00 en 17.00 uur.
Wanneer u goederen laat bezorgen is het belangrijk dat u zelf aanwezig bent voor ontvangst & tekenen.

Wat is de hoogte van de appartementen (voor bijvoorbeeld de aanschaf van kasten)?
Verdieping 1 t/m 5:       2.64 m
Verdieping 6:                 2.86 m

Hoe zit het straks met de adreswijziging richting de gemeente?
Bewoners hoeven hierin zelf geen actie te ondernemen. Eind juni geeft De Noorderbrug van alle huidige bewoners van de Kaap/Kazerne/Noordvliet door wat het nieuwe adres wordt.

In de nieuwsbrief van mei geven we duidelijkheid over de exacte verhuisdatum en de verdere verhuisplanning.

Leuk: Volg de bouw via de App van Van Wijnen

Leuk: Volg de bouw via de App van Van Wijnen

Volg de bouw van het nieuwe woon- en talentencentrum Leeuwarden via een app van de aannemer Van Wijnen.
Wanneer je deze app downloadt op je mobiele telefoon of tablet kun je op de foto’s zien hoe ver de bouw is.
Zoek op: VR app Van Wijnen.

 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen