De bouw van nieuwe woon- en talentencentra in Drenthe, Friesland en Groningen staat symbool voor de ambities van De Noorderbrug. Hierbij staan goed leven, mooi werk en financieel gezond voorop. In... De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | juni 2017 » Noorderbrug
 
Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
 
 
 
 
De Noorderbrug bouwt... in Leeuwarden | juni 2017
06 juni 2017
 

De bouw van nieuwe woon- en talentencentra in Drenthe, Friesland en Groningen staat symbool voor de ambities van De Noorderbrug. Hierbij staan goed leven, mooi werk en financieel gezond voorop. In deze nieuwsbrief informeren wij je over de voortgang van het nieuw te bouwen woon- en talentencentrum in Leeuwarden.

 

Meitink jûn

In mei werden drie meitink jûn (meedenkavonden) georganiseerd, in wooncentrum De Kaap, wooncentrum De Kazerne en wooncentrum Het Noordvliet / talentencentrum De Cande. Tijdens deze avond presenteerde architectenbureau De Zwarte Hond de plannen voor de binnenkant van het gebouw. Daarnaast maakten we keuzes voor de buitenkant. In deze nieuwsbrief lichten we de keuzes toe en vertellen we over de volgende stappen.

Keuzes voor de buitenkant

Keuzes voor de buitenkant

Tijdens de meedenkavond zijn er 4 steensoorten om de gevel mee te bekleden gepresenteerd. Aanwezigen konden stemmen voor een rode of een oranje steen. De voorkeur van de cliënten en verwanten wordt besproken door de projectgroep en de stuurgroep. De stuurgroep neemt de beslissing. Tijdens de volgende meitink jûn bespreken we de gemaakte keuze.

Keuzes voor de binnenkant

Keuzes voor de binnenkant

Architectenbureau de Zwarte Hond presenteerde hun ideeën over de sfeer aan de binnenkant van het gebouw. De reacties van de aanwezigen tijdens de avonden waren positief. De meeste cliënten houden van vrolijke, maar toch ook rustige kleuren. Dit ontwerp wordt tijdens de volgende meitink jûn gepresenteerd.

 
Veelgestelde vragen
 

Hoe groot is mijn appartement?
De grootte van ieder appartement bedraagt 58 m2.

Komt er in de liften kleurherkenning om een verdieping mee te geven? 
Ja, dat wordt meegenomen in het ontwerp.

Zijn er voldoende parkeerplaatsen?
Ja, er zijn 38 parkeerplaatsen.

Waar kan ik mijn fiets kwijt?
In het transferium op de begane grond.

Hebben cliënten van het talentencentrum dezelfde ingang als die van de bewoners?
Nee, er is één ingang voor het gehele gebouw. Vanuit de hal is er een aparte ingang voor het talentencentrum en een aparte ingang voor het wooncentrum. Vanuit wooncentrum kunnen de cliënten het talentencentrum ook bereiken.

 

Het vervolg

Tijdens de volgende meitink jûn eind juni zie je de gemaakte keuzes voor de binnen- en buitenkant van het gebouw. Daarna komen op elke locatie posters te hangen waarop iedereen kan zien hoe het gebouw eruit komt te zien.

In het najaar ontvangt iedereen een persoonlijke uitnodiging voor het bezoeken van de modelwoning. Met behulp van de modelwoning wordt er samen met de toekomstige bewoners een persoonlijk bouwdossier opgesteld, waarin alle persoonlijke keuzes komen te staan. Bijvoorbeeld voor de kleur van de gordijnen, het type keuken, de tegels in de badkamer enzovoort. 

Meer weten?

Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar nieuwbouwleeuwarden@noorderbrug.nl. Begin juli verschijnt er weer een nieuwsbrief, met daarin de uitkomsten van de komende meitink jûn en eventuele nieuwe ontwikkelingen.

 
Volg De Noorderbrug op social media
 
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meldt u dan af.
Verzonden met iMailingtool   |   Doorsturen   |   Printen