Nederland Onbeperkt: Laat je zien op je werk!

  • Volg ons:

27.01.2017

Eind vorig jaar startte de VGN met de landelijke campagne Nederland Onbeperkt. Doel van deze campagne is om mensen met een beperking zichtbaar te maken in de samenleving. Alleen dan kunnen ze – voor zover ze kunnen – meedoen in de samenleving. De boodschap van de campagne is ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door…’

Dit moet tussen de oren komen van het Nederlandse publiek, van de overheid, de politiek, het onderwijs en werkgevers. De komende twee jaar voeren we daarom campagne. Mensen met een beperking komen zelf aan het woord tijdens de campagne. Het is hun verhaal, hun oproep.

Maak een selfie op je werk
Ben jij iemand met een beperking die een baan heeft en daar hartstikke trots op is? Of werk je samen met of voor mensen met een beperking? Laat je zien! Maak een selfie op je werk en deel deze met Nederland Onbeperkt [tag]. Met elkaar laten we Nederland zien wat we bereikt hebben en wat er beter kan.

Eigen regie bij De Noorderbrug
Het ontdekken van ieders persoonlijke kwaliteiten staat bij De Noorderbrug voorop. Ontdekken wat je meer of anders kunt, het beste uit jezelf halen in contact met anderen en meedoen in de maatschappij is waar we het voor doen. De kracht die mensen laten zien bij het omgaan met hun letsel is inspirerend, daarom steunen we de campagne Nederland Onbeperkt van harte!

Lees alles over de campagne via www.nederlandonbeperkt.nu

Print deze pagina