Vooraankondiging NAH Familiedag 2017

  • Volg ons:

25.01.2017

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert patiëntenvereniging Hersenletsel.nl regio Groningen en Drenthe in samenwerking met De Noorderbrug voor de 9e keer de NAH Familiedag. De Familiedag is er voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) hun partners, kinderen en families.

In het kort

Niet-aangeboren hersenletsel verandert veel in het leven van iemand die erdoor getroffen wordt. Ook voor familie en vrienden staat het leven op z’n kop. De levenslijn wordt meestal behoorlijk verstoord. Dat uit zich in allerlei zaken die met het dagelijks leven te maken hebben. Tijdens de NAH Familiedag kunnen getroffenen gedachten en ervaringen uitwisselen met lotgenoten. ‘‘Het is fijn om te weten dat je er met al je vragen niet alleen voor staat. Op de NAH Familiedag kom je in contact met mensen die je begrijpen’’ vertelt één van de bezoekers van de voorgaande edities.

Ook is de Familiedag bedoeld om kennis over en het begrip voor hersenletsel te vergroten. Mantelzorgers kunnen ervaringen met elkaar uitwisselen en kennis en informatie inwinnen van deskundigen op dit gebied. Het vinden van de juiste professionele hulp en steun bij de dagelijkse hulpvragen kan door het onderlinge contact gemakkelijker worden.
Tijdens het ochtendgedeelte verzorgt een gastspreker een inleiding over het thema “In balans met een nieuw perspectief”. Tussen de middag wordt er een lunch geserveerd. ‘s Middag kunnen bezoekers deelnemen aan vijf verschillende workshops. Ook kinderen en jongeren van 4 tot 12 jaar hoeven zich niet te vervelen. Speciaal voor hen is er een aangepast programma en is de entree gratis.

Aanmelden of meer weten?
De kosten voor deelname zijn € 7.50  per persoon. Kinderen kunnen gratis deelnemen. Voor inlichtingen of aanmelding kunt u terecht bij: Jennette Mooibroek T: 0591 - 635301 of E: jennette1608@gmail.com of Wiebe Kremer T: 050 - 5415922 of E: w.kremer@home.nl

Praktische informatie
Datum en tijd: zaterdag 10 juni 2017 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: De Voorhof, Hoogeveenseweg 4, 9431 A Westerbork

Print deze pagina