Voortgang bouw nieuw Wooncentrum Groningen in beeld

  • Volg ons:

27.10.2014

De oplevering van het nieuwe wooncentrum aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen komt eraan. Medewerkers zijn volop bezig met alle voorbereidingen voor de verhuizing. Voor bewoners en medewerkers breekt een spannende tijd aan, waarbij iedereen er naar uitkijkt om naar de nieuwe omgeving te verhuizen.

In het kort

Zo langzamerhand wordt steeds duidelijker hoe bijzonder het nieuwe wooncentrum gaat worden. De appartementen zijn ruim en hebben een prachtig uitzicht op de omgeving en de stad Groningen. Interieurarchitect Aat Vos heeft een aansprekend interieur ontworpen met een moderne, maar warme en huiselijke sfeer. In verschillende workshops en roadshows de afgelopen periode konden cliënten en familie hun voorkeuren uitspreken. Het resultaat is erg indrukwekkend. Er zijn zeven verdiepingen en elke verdieping krijgt een eigen thema. Het thema is terug te zien in het tapijt, het behang, het schilderwerk en in de meubels. In de appartementen creëren bewoners, naar eigen smaak, hun leefomgeving.

Hoe staat het met de bouw?
In het gebouw is het nog steeds een grote drukte met installateurs, plafondbouwers, schilders, timmerlieden, vloerbedekkers en ook de schoonmaker is al aan het werk. Iedereen werkt hard om het wooncentrum klaar te maken voor de oplevering op 1 december a.s.

In het fotoalbum hieronder hebben wij de voortgang van de bouw voor u in beeld gebracht.

De Noorderbrug bouwt - Wooncentrum Groningen

Bekijk het hele album

Print deze pagina