Meedoen: De Noorderbrug Roll-on-Route

  • Volg ons:

12.07.2016

In samenwerking met de Drentse Fiets4Daagse organiseert De Noorderbrug van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juli voor de tiende keer de ‘Roll-On-Route’. Een speciale route (20 tot 25 kilometer per dag) voor mensen met een rolstoel, scootmobiel, driewieler, tandem, duofiets of wheely. Ook is er een mogelijkheid om de route van 40 km te fietsen (helaas niet voor scootmobiels). Cliënten, hun netwerk, vrijwilligers en medewerkers van De Noorderbrug starten dit jaar in Norg.

In het kort

De Roll-on-Route is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar veel deelnemers naar uitkijken. Het rijden van de RollOnRoute is bovendien voor velen een enorme prestatie, waarbij sommigen hun eigen grenzen verleggen.

Inschrijven?
Lijkt het u leuk om mee te doen? Inschrijven kan dan via Karin Neuwitter. Voor vier dagen betaalt u € 27,50,- aan inschrijfgeld. U kunt ook één of twee dagen deelnemen, dan zijn de kosten € 9,- per dag.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Neuwitter, via telefoonnummer 06 - 53 94 59 42 of e-mail: k.e.neuwitter@noorderbrug.nl.

Print deze pagina