Kom speeddaten tijdens de week van Zorg en Welzijn

  • Volg ons:

03.03.2017

Ben jij een mensenkenner en op zoek naar een leuke en uitdagende werkplek? Kom dan op dinsdag 14 maart speeddaten bij De Noorderbrug in Groningen tijdens de week van Zorg en Welzijn.

In het kort

Voor al onze locaties zijn we regelmatig op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen. Ben je nog in opleiding? Dan kun je ook als flexkracht of in de vakantieperiode bij ons aan de slag! Kijk op www.noorderbrug.nl/vacatures voor welke functies je ingezet kunt worden.

Speeddaten?
Meld je aan en kom langs op dinsdag 14 maart tussen 14.00 tot 17.00 uur op Servicebureau van De Noorderbrug aan de Stedumermaar 6 te Groningen.

Aanmelden voor speeddate
  • ?

Werken bij De Noorderbrug

Medewerkers van De Noorderbrug zijn mensenkenners. Een mensenkenner is vanuit vakmanschap in staat om de ander te verstaan en te begrijpen. Een mensenkenner erkent de ander in zijn talenten, mogelijkheden en uniciteit en weet hoe hij het beste kan faciliteren en stimuleren. Een mensenkenner is een specialist en een professional. Hij gebruikt zijn intuïtie, maar beschikt vooral over expertise en ervaring, via opleiding en intervisie. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensenkenners.

Visifilm "Maak je dromen waar"

Print deze pagina