8 maart: Improvisatietheater met dove en slechthorende acteurs

  • Volg ons:

29.01.2019

De Toneelflamingo’s is een beginnend improvisatietheatergezelschap met een bijzondere achtergrond. Alle acteurs zijn namelijk doof of slechthorend. Zij trainen wekelijks op het Talentencentrum voor doven en slechthorenden van De Noorderbrug, onder leiding van theaterdocent Gemma Inklaar-Bos. Met hun enthousiasme zullen zij u meenemen in een non-verbale wereld vol humor en gebaren.

Het doel van deze voorstelling is om de dove en horende wereld meer samen te brengen en hierdoor de kloof wat te kunnen verkleinen tussen deze twee toch wel hele verschillende werelden. Hoe vaak kom jij zelf in contact met iemand die doof is? En hoe vaak ga je als slechthorende of dove naar een reguliere voorstelling?

Bij deze voorstelling is het de bedoeling dat er geen verschil is te merken tussen doof of niet doof zijn. Iedereen kan de voorstelling volgen. Er zal een doventolk aanwezig zijn die zowel gebarentaal voor doven en slechthorenden vertolkt, maar ook een stemtolk voor het vertalen van de gebarentaal naar de horenden.

Doof of niet doof : Met hun enthousiasme zullen zij u meenemen in hilarische, ontroerende en bovenal spontane scenes!

Wanneer?
8 maart 2019
20.00 – 22.00uur

Waar?
VRIJDAGtheater, Noorderbuitensingel 11 Groningen

Kom je ook? Koop dan nu een kaartje via: https://bijvrijdag.nl/agenda/de-toneelflamingo-s-stoppen-niks-in-de-doofpot/

Print deze pagina