Hoogste punt viering Leeuwarden mét mooie verrassing voor de buurt

  • Volg ons:

05.10.2018

Zaterdag 22 september vierden we op Nationale Burendag het hoogste punt van ons nieuwe Woon- en Talentencentrum in Leeuwarden. Toekomstige bewoners en deelnemers waren hierbij aanwezig en ook veel collega’s, vrijwilligers, familie én buren.

In het kort

Onder het genot van een warm drankje en heerlijke macarons kon iedereen een kijkje nemen op het bouwterrein en in de ‘ruwbouw’. In de ruwbouw werden de bouwtekeningen gepresenteerd waarmee zichtbaar wordt hoe het nieuwe woon- en talencentrum er straks uit gaat zien. De tekeningen geven een mooi beeld van de sfeer van de appartementen, ontmoetingsruimten, de grote tuin en het prachtige talentencentrum.

Welkomstcadeau voor de buurt om ontmoeting te stimuleren
In het kader van burendag hebben we, met dank aan het Oranjefonds, namens de bewoners en deelnemers de buurt een cadeau gegeven, namelijk twee ‘ontmoetingsbankjes’. We hopen dat de bankjes centrale plekken worden in de buurt waar men naartoe komt om kennis met elkaar te maken, verhalen uit te wisselen en waardoor buren een kijkje kunnen nemen in elkaars leefwereld.

Print deze pagina