Gezinsdag voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel

  • Volg ons:

22.08.2014

Op zaterdag 6 september organiseren de Hersenletsel Stichting en De Noorderbrug de jaarlijkse Gezinsdag NAH in Westerbork. De Gezinsdag wordt georganiseerd voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun partners, kinderen en families in de provincies Drenthe, Friesland en Groningen.

In het kort

Tijdens de NAH Gezinsdag kunnen getroffenen gedachten en ervaringen uitwisselen met lotgenoten. ‘‘Het is fijn om te weten dat je er met al je vragen niet alleen voor staat. Op de NAH Gezinsdag kom je in contact met mensen die mij begrijpen’’ vertelt één van de bezoekers van de voorgaande edities. Het vinden van de juiste professionele hulp en steun bij de dagelijkse hulpvragen kan door het onderlinge contact gemakkelijker worden.

Het thema van de gezinsdag is: ‘In balans met jezelf’. Klik hier voor het programma. Er is veel aandacht voor de zichtbare en onzichtbare gevolgen van het hersenletsel. Tijdens het ochtendgedeelte verzorgt gastspreker de heer J. Voortman van NAH Professionals een inleiding over dit thema. Na de lezing worden vijf workshops gehouden. Tussen de middag is er een informatiemarkt. Op deze markt staan organisaties die specialist zijn op het gebied van Niet-Aangeboren Hersenletsel. Professionals delen hun kennis en ervaring en zoeken samen met getroffenen en  lotgenoten naar antwoorden op (hulp)vragen. ’s Middag kunnen bezoekers deelnemen aan vijf verschillende workshops, welke in twee rondes worden gehouden.

Ook kinderen en jongeren van 4 tot 14 jaar hoeven zich niet te vervelen. Speciaal voor hen wordt een Fundag georganiseerd. Voor kinderen en jongeren tot en met 14 jaar is de entree gratis. De Gezinsdag NAH is een leerzame en leuke dag voor het hele gezin.

Praktische informatie

Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur.
Locatie: De Voorhof, aan de Hoogeveenseweg 4 te Westerbork.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door € 10,- per persoon over te maken naar rekeningnummer 1319.92.074 (t.n.v. W. Kremer).

Graag per e-mail of telefonisch doorgeven aan Wiebe Kremer (Werkgroep NAH) hoeveel kinderen er meekomen en of er dieetwensen zijn.
E: w.kremer@home.nl 
T: (050) 541 59 22.

Print deze pagina