Fantastisch begin voor Snowfever 2015

  • Volg ons:

05.09.2014

Vrijdag 29 augustus hebben studenten van de opleiding Sport en Bewegen van onderwijsinstelling Landstede uit Zwolle € 1.100,- binnengehaald voor het winterproject Snowfever 2015.

In het kort

Het project Snowfever zamelt geld in om mensen die doof of slechthorend zijn, mensen met hersenletsel of met een lichamelijke beperking de kans te bieden om in het Oostenrijkse Au aan hun gezondheid te werken. Gezondheid en vitaliteit zijn voor veel van hen belangrijke thema’s. Sport en bewegen is een wezenlijk onderdeel van hun dagbesteding. Snowfever wordt mogelijk gemaakt door samenwerking tussen zorgaanbieders De Noorderbrug en InteraktContour. Snowfever 2015 vindt plaats van 23 januari 2015 t/m 2 februari 2015.

Ruim 200 studenten kregen elk € 1,- om er in de binnenstad van Zwolle binnen één uur meer van te maken. Diverse ludieke acties werden bedacht.
• Studenten kochten eieren en lieten deze voor € 2,- op hun hoofd kapot slaan,
• Er werd gedanst in ruil voor een bijdrage
• "1 Euro ruilen voor 2 Euro!"

Het bij elkaar gebrachte geld werd na een uur geteld. Het bleek een fantastisch bedrag van € 1.100,- dat aan de drie locaties werd aangeboden. Een fantatisch begin voor Snowfever 2015.

Wilt u meer weten, heeft u ideeën of wilt u doneren?
Mail dan naar  t.hovenkamp@noorderbrug.nl.

Print deze pagina