Bijeenkomst verwanten

  • Volg ons:

12.09.2014

Dineke en Hilly -moeder respectievelijk zus van twee cliënten- organiseren een ongedwongen bijeenkomst op maandag 6 oktober voor verwanten van cliënten die zorg ontvangen bij De Noorderbrug. 

In het kort

Dineke en Hilly: “In deze eerste bijeenkomst willen we met verwanten van gedachten wisselen over een contactgroep en onze ideeën delen. Wij denken dat er juist bij verwanten behoefte is aan informatie en ontmoetingen. Vragen en zorgen over de veranderende wet- en regelgeving en de organisatieontwikkelingen bij De Noorderbrug kunnen worden gedeeld.” 

Eerste bijeenkomst maandag 6 oktober a.s. 
De bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 6 oktober om 19.30 uur op het Servicebureau van De Noorderbrug, Stedumermaar 6 in Groningen. “De Noorderbrug ondersteunt ons initiatief van harte en biedt ons de benodigde faciliteiten aan om deze bijeenkomst te organiseren. Wij hopen vele verwanten van cliënten uit de verschillende regio’s te mogen ontmoeten op deze avond.”

Meer informatie? 
Wilt u meer weten of heeft u vragen? U kunt telefonisch contact opnemen met Dineke via 050-3094583 en/of Hilly via 0594-518513. Via de mail mag natuurlijk ook: verwantennoorderbrug@gmail.com.   

Print deze pagina