13 oktober Kick Off Nederland Onbeperkt

  • Volg ons:

11.10.2016

Mensen met een beperking zijn ver gekomen. En ze willen door. Dit moet tussen de oren komen van het Nederlandse publiek, van de overheid, de politiek, het onderwijs en werkgevers. Daarom voeren de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland) en de ledenorganisaties waaronder De Noorderbrug de komende twee jaar campagne: Nederland Onbeperkt.

In het kort

Waarom campagne voeren?
Doel van deze campagne is om mensen met een beperking zichtbaar te maken in de samenleving. De boodschap van de campagne is ‘Zo ver zijn we gekomen. En we willen door...’. Mensen met een beperking komen zelf aan het woord tijdens de campagne. Het is hun verhaal, hun oproep.

Wat is de bedoeling?
Donderdag 13 oktober is de aftrap van de campagne van 10.30 tot 12.00 uur. Op de Stadhuisbrug in Utrecht komt een groot bord te staan. Alle aanwezigen kunnen op een post-it schrijven wat er voor hem/haar nodig is om mee te doen in de samenleving. Welke drempels moeten nog weg? Of welke zijn al weg, waardoor meedoen al wel mogelijk is?

Femke Halsema en Esther Vergeer starten de campagne
Het campagneteam, dat bestaat uit mensen met een beperking, is aanwezig. Evenals bestuursvoorzitter Femke Halsema. Daarnaast is Esther Vergeer erbij, als boegbeeld van de campagne.

Doe mee!
Om de boodschap kracht bij te zetten, is het de bedoeling dat we goed vertegenwoordigd zijn tijdens de aftrap. Cliënten, verwanten en medewerkers en andere belangstellenden zijn dan ook van harte uitgenodigd om naar Utrecht te komen. Om een beeld te krijgen van het aantal mensen dat komt, kun je in dit formulier van VGN aangeven met hoeveel mensen je komt.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op team Marketing & Communicatie van De Noorderbrug, via communicatie@noorderbrug.nl.

Kom naar de Kick off op donderdag 13 oktober!
Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland nodigt cliënten, zorgmedewerkers en andere belangstellenden uit voor de kick off van de campagne Nederland Onbeperkt.

Datum: Donderdag 13 oktober
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Locatie: Stadhuisbrug, in het centrum van Utrecht

Print deze pagina