We zijn trots op deze samenwerking waardoor cliënten iedere dag met plezier en voldoening bij Makro werken. Wat vanaf het begin in deze samenwerking enorm stimuleert, is dat er bij Makro een ‘ja’ cultuur heerst: uitgaan van mogelijkheden. Van wat er wèl kan. Mensen zijn behulpzaam en vriendelijk. Dat werkt heel prettig. Cliënten zijn totaal ingeburgerd als medewerkers van Makro en dat is prachtig om te zien en mee te maken!

Lieuwe van Welie - Begeleider

Lieuwe van Welie - Begeleider

De Noorderbrug en Makro vierden in 2017 hun vijfjarig samenwerkingsjubileum. Bij Makro werken cliënten van De Noorderbrug. Zij doen werk dat volledig is toegespitst op hun eigen interesses en mogelijkheden.

Bij De Noorderbrug dagen we mensen uit om hun talenten te ontwikkelen, omdat we ervan uitgaan dat er altijd meer mogelijk is dan iemand denkt. Het gedachtengoed Positieve Gezondheid en het VN Verdrag voor de rechten van mensen met een beperking inspireren ons hierbij. Meedoen en van betekenis zijn is belangrijk voor een waarden-vol leven. De samenwerking tussen De Noorderbrug en Makro is een mooi voorbeeld van een win-win situatie: cliënten participeren actief en doen werkervaring op. En Makro zet bewust in op maatschappelijk verantwoord ondernemen door werkplekken te bieden aan cliënten van De Noorderbrug.

Dineke, Danny, Lieuwe en Karin vertellen je graag hoe zij de samenwerking ervaren.