Contact

  • Volg ons:

Voor al uw vragen over de begeleiding en behandeling van De Noorderbrug kunt u bellen of mailen met Klant en Advies. Het team Klant en Advies is er voor cliënten, hun familie, mantelzorgers en verwijzers. U krijgt er direct antwoord op uw vraag. Wilt u in contact komen met een van onze medewerkers?  Bel dan (050) 597 38 20.

In het kort

Als u belt, krijgt u een deskundige medewerker aan de telefoon. Hij of zij kan u vertellen welke mogelijkheden De Noorderbrug kan bieden voor uw specifieke situatie. We proberen uw vraag en situatie zo duidelijk mogelijk in beeld te krijgen, om te kijken wat we voor uw specifieke vraagstuk kunnen betekenen.

Het team Klant en Advies geeft ook informatie over de financiering van de ondersteuning van De Noorderbrug. We kunnen u daarom vragen om aanvullende gegevens, zoals een indicatie of een beschikking en ook om informatie van de (revalidatie)arts.

U kunt ons ook mailen via onderstaand contactformulier. Stel uw vraag en vermeld hierbij uw naam, woonplaats en indien gewenst uw telefoonnummer. Wij bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug. U krijgt binnen twee werkdagen reactie.

Stel uw vraag aan De Noorderbrug

Servicebureau De Noorderbrug

Stedumermaar 6
9735 AC Groningen

Postbus 171
9700 AD Groningen
Telefoon: 050 - 597 38 00

Routeplanner

Print deze pagina