Nieuws en ontwikkelingen

  • Volg ons:

Nieuws en ontwikkelingen over Woon- en Talentencentrum Leeuwarden vindt u hier. De nieuwe locatie is in juli 2019 klaar.

In het kort

Bouw Woon- en Talentencentrum Leeuwarden gestart

De Noorderbrug vierde op woensdag 25 april 2018 dat de bouw van het Woon- en Talentencentrum Leeuwarden is gestart. Samen met cliënten, verwanten en medewerkers van De Noorderbrug en medewerkers van Van Wijnen werd de eerste paal de grond in geslagen aan de Sixmastraat in Leeuwarden. In het wooncentrum gaan 72 mensen wonen. Het talentencentrum wordt de plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen werken aan het ontdekken van hun persoonlijke kwaliteiten. Medio volgend jaar is het gebouw gereed en kunnen cliënten verhuizen naar een nieuw appartement. Lees meer.

22 maart 2018 - De bouwhekken zijn geplaatst.

We zijn nu echt 'los' op de bouwplaats van het nieuwe woon- en talentencentrum in Leeuwarden. De bouwer, Van Wijnen, is druk bezig op het terrein én heeft gisteren de bouwhekken geplaatst. Van Wijnen heeft gekozen voor blikken damwand hekwerken, zodat er geen materialen (zand, steentjes) door de bouwhekken heen kunnen waaien naar het naastgelegen parkeerterrein.

5 oktober 2017 - Feestelijke ondertekening De Noorderbrug en Vn Wijnen

Op donderdagmiddag 5 oktober is, in het bijzijn van bewoners, familie en medewerkers, in Talentencentrum De Cande in Leeuwarden de overeenkomst ondertekend tussen De Noorderbrug en bouwbedrijf Van Wijnen. Lees meer.

Bouwbord Woon- en Talentencentrum Leeuwarden onthuld
Print deze pagina